LOKACIJE
KATEGORIJE
SVE KATEGORIJE KupoProdaja Građevina Ostalo Građevinski materijali Repromaterijal Građevinska vozila Mašine-Oprema-Alati Poljoprivreda Ostalo Seme i sadnice Životinje Poljoprivredni proizvodi Mašine-Vozila-Oprema Biznis-Zanatstvo Ostalo Sirovine Oprema-Mašine-Alati Kancelarijski inventar Knjige-Stripovi-Časopisi Ostalo Stripovi Časopisi Digitalna izdanja Stručna literatura Knjige Hobi-Sport-Turizam Ostalo Turizam Sportska oprema Lov-Ribolov Ručni radovi Ulaznice-Karte Umetnički predmeti Kolekcionarstvo Zdravlje-Nega tela Ostalo Lekovita sredstva Suplementi Medicinska oprema Kozmetika Aparati i oprema Za dom i porodicu Ostalo Baštenska oprema Kućni ljubimci Hrana Odeća-Obuća Dečje stvari Galanterija Nakit-Satovi-Naočare Nameštaj-Tekstil Tehnika-Oprema-Alat Muzika-Video-TV-Foto Ostalo Foto-Kamere-Oprema Muzika-Filmovi Muzički instrumenti Audio-Video-TV uređaji Računari Ostalo Oprema Softver-Igre Konfiguracije i oprema Laptop Telefoni i oprema Vozila Ostalo Letelice Plovila Autobusi Prikolice Delovi-Oprema Kombi-Teretna vozila Motocikli Automobili Nekretnine Ostalo Zamena Hale-Magacini-Garaže Poslovni prostor Rentiranje Placevi Kuće-Vikendice Stanovi Trosobni i veći Dvosobni Jednosobni Garsonjere Usluge Zaposlenje Ostalo Muzičari i umetnici Rad od kuće Stažiranje-Volontiranje Honorarni posao Poslovne ponude Lični kontakti Ostalo Ona traži nju On traži njega Ona traži njega On traži nju Bračne ponude Obaveštenja Ostalo Izgubljeno-Nađeno Privatni događaji Javni događaji Rasprodaje Džaba Sve ostalo

Izaberite kategoriju da suzite potragu

Česta pitanja

DA!
Registracijom stičete nekoliko prednosti:
• Možete imati uvid u oglase koje ste ranije objavili na stranici "Nalog > Moji oglasi" i tu ih lako promeniti, obrisati ili videti njihov status.
• Možete izabrati oglase sa sajta i memorisati ih uz vaš komentar u "Nalog > Memorisani oglasi", i kasnije da ih ponovo, detaljnije, pregledati.
• Izbegavate ponovno ukucavanje email adrese i kepče svaki put kada objavljujete novi oglas.
Vrlo jednostavno. Na stranici za registraciju samo unesite vašu email adresu i izaberite lozinku. Na tu email adresu ćete dobiti verifikacioni mail i to je sve. Sama procedura registracije ne traje duže od 2 minuta.
Kliknite na dugme OBJAVI OGLAS koje se nalazi u gornjem desnom uglu veb stranice. U prvom koraku izaberite tip oglasa, lokaciju i napišite naslov i tekst oglasa. U drugom koraku izaberite do 6 fotografija koje će pratiti vaš oglas. Kada završite sa tim, vaš oglas će biti objavljen.
Sadžaj objavljenog oglasa možete menjati ako klinkete na link koji će vam biti poslan u mailu koji će stići na email adresu koju ste naveli pri objavljivanju oglasa.
Oglasi će biti prisutni na DajŠtaDaš.com sajtu narednih 30 dana od dana objavljivanja. Nakon toga će oglas biti automatski obrisan sa DajŠtaDaš.com.
Kada objavite oglas, na email adresu koju ste naveli, biće poslano obaveštenje da je oglas uspešno objavljen, kao i link ka stranici gde svoj oglas možete obrisati ili mu promeniti sadržaj. Zato je važno da navedete vašu ispravnu email adresu i da email sa obaveštenjem ne obrišete.
Posle isteka 30 dana od dana objavljivanja, oglas će automatski biti obrisan sa DajŠtaDaš.com.
Ponovite proceduru kao pri prvom objavljivanju oglasa. U sekciji "Moji Oglasi" možete lako reaktivirati oglas koji je istekao ili je obrisan bez ponovnog pisanja.
Nemojte prečesto ponavljati iste ili slične oglase i time spamovati DajŠtaDaš.com a time ometati i iritirati druge korisnike. Takvo ponašanje će biti sankcionisano.
Ako želite da vam neko odgovori na oglas, morate pri objavljivanju oglasa u formularu navesti vašu ispravnu email adresu koju čitaoci oglasa neće moći da vide već će na nju odgovarati pomoću odgovarajućeg online formulara. Na vama je da odlučite hoćete li u sadržaju oglasa navesti vaše ime, prezime, email adresu, broj telefona ili adresu, i time te podatke učiniti dostupne svima.
Potrebno je oko 10-15 minuta da se vaš oglas pojavi na sajtu prilikom pretrage. Ukoliko se to ne desi, pokušajte da uradite REFRESH ili RELOAD vašeg Internet pretraživača. Ako problem potraje, kontaktirajte nas pomoću online formulara na stranici Kontaktirajte nas.
Naravno. Možete da dodate do 6 fotografija uz vaš oglas. Imajte na umu da ukoliko su fotografije prevelikih dimenzija, da će dosta dugo trajati njihov upload. Prevelike fotografije će automatski biti smanjene.
Svi oglasi sa fotografijama neprilagođenim kategoriji gde su objavljeni, kao i oglasi sa fotografijama neprimerenog sadržaja će biti obrisani.
Ne. DajŠtaDaš.com ne dozvoljava linkovanje ka drugim sajtovima. Svi oglasi sa takvom sadržinom će biti obrisani.
Podsticanje nelegalnih aktivnosti, bilo implicitno ili eksplicitno, govor mržnje kao i postavljanje fotografija seksa ili pornografije je na DajŠtaDaš.com zabranjeno.
Ako neko počne da vas uznemirava zbog oglasa koji ste objavili na DajŠtaDaš.com, najbolje je da obrišete oglas a potom se obratite policiji ili telefonskom operateru i prijavite uznemiravanje. Takođe, obratite nam se putem stranice Kontaktirajte nas.
DajŠtaDaš.com ne odgovara za istinitost podataka koji su objavljeni u oglasima. Pitanje transakcija i dogovara je stvar koja se tiče samo onog ko je objavio oglas i onog ko se na oglas javi. DajŠtaDaš.com samo posreduje između dve strane time što se na našem sajtu objavljuju oglasi.
Uslove korišćenja možete videti na stranici Uslovi korišćenja.